• Dr. Agostina Neta 84
  • +381 64 2387 006
  • bogdan.vlahovic@amlconsulting.rs
  • Radno vreme: 9-18h, subotom 9-15h

NAŠ TIM

AML Consulting je kompanija sačinjena od ambicioznih i stručnih ljudi sa iskustvom u oblasti sprečavanja i prevencije finansijskog kriminala
Milunka Milanković

Milunka Milanković

Diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti Sprečavanja Pranja Novca, jedan od najvećih stručnjaka iz ove oblasti u Republici Srbiji.

Od 2009-te do 2012-te godine je radila kao savetnik u Upravi za Sprečavanje pranja novca, učestvovala na sastancima komiteta Manival, pisala stručna mišljenja vezana za Zakon. Od 2012-te do 2013-te godine je obavljala funkciju načelnika Odeljenja za nadzor pri Upravi za sprečavanje pranja novca. Od 2013-te do 2016-te godine je obavljala funkciju načelnika Odeljenja za pravne poslove i međunarodnu saradnju pri Upravi za sprečavanje pranja novca. Od 2016-te godine obavlja funkciju Direktora odeljenja za sprečavanje pranja novca pri Komercijalnoj banci u Beogradu. Višegodišnje iskustvo u radu na seminarima i radionicama iz Oblasti sprečavanja pranja novca, bila je član Radne grupe za Nacionalnu procenu rizika od finansiranja terorizma. Član radne grupe za izradu Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma i podzakonskih akata, Moneyval evaluator.

Nataša Milijanović Todorović

Nataša Milijanović Todorović

Diplomirala na Filozofskom fakultetu beogradskog univerziteta, odsek psihologije, licenciran trener iz oblasti Situational Leadership II, sertifikovana od strane Ken Blanchard Leadership Group-a.

Započela je karijeru u Spin team-u gde je obavljala funkciju Team building assistant-a od 2005 do 2013-te godine. Tokom perioda od 2009 do 2016 je radila kao konsultant u H.art Development centru. Obavljala je funkciju Sales training expert-a u kompaniji VIP Mobile od 2012-te do 2013-te godine. Od 2014-te je držala funkciju Senior People Development Specialist-a u Coca-Cola Hellenic Bottling Company gde od 2015-te godine drži funkciju External trainer and consultant. Vodila je i učestvovala u velikom broju treninga za kompanije kao što su: NIS, Meris, Bosis, DenezaM, Građevinska direkcija Srbije, Privredna komora Beograd, Nelt Serbia, Pharmaswiss, HP Serbia, Cannon, Titan, Holcim, ESTIEM, Career days, AIESEC. Specijalizovana je za treninga iz oblasti Leadership-a, Presentation skills-a, time management-a, motivation of employees, self confidence and self motivation-a.

 

Jovica Despotović

Inženjer građevinarstva sa dugogodišnjim iskustvom rada u oblasti Bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, kao i u oblasti zaštite od požara. Sa stručnim ispitom za obavljanje poslova Bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, stručnim ispitom za obavljanje poslova koordinatora za izvođenje radova i stručnim ispitom iz oblasti zaštite od požara, uz dugogodišnje iskustvo, svrstava se u red dobrih poznavaoca ovih oblasti.

Od 1980 godine, stalno je zaposlen u GP Napred AD Novi Beograd, sa radom u zemlji i inostranstvu. Učesnik je rada većeg broja okruglih stolova, stručnih radionica, seminara i timova za implementaciju sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu - OHSAS 18001.

Autor je većeg broja radova, priručnika i uputstava iz oblasti Bezbednosti i zaštite zdravlja na radu. Edukovao je veći broj lica iz ove oblasti.

Kao predavač ističe slogan – BEZBEDNOST NA RADU  POČINJE SA TOBOM.

Dejan Levaja

Dejan Levaja

Konsultant za bezbednost informacionih sistema.

Oraganizovao je, vodio i izveo više stotina bezbednosnih testiranja za klijente iz finansijskog i vladinog sektora. Otkrio je više desetina prethodno nepoznatih ranjivosti u operativnim sistemima i aplikacijama. Kao predavač, višestruko je nagrađivan na međunarodnim i lokalnim konferencijama.

KONTAKT INFO
sprecavanje pranja novca, finansijska forenzika, internet bezbednost, poreska politika

Agencija za Edukaciju AML Consulting | Dr Agostina Neta 84 | 11070 Novi Beograd | +381 64 2387 006 | bogdan.vlahovic@amlconsulting.rs
smrtovnice cosmetics jastuci smrtovnice smrtovnica ba prodaja stanova pik knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online 2017. Sva prava zadržana. AMLconsulting.rs
Izrada sajta Creative Web