• Dr. Agostina Neta 84
  • +381 64 2387 006
  • bogdan.vlahovic@amlconsulting.rs
  • Radno vreme: 9-18h, subotom 9-15h

SEMINARI, OBUKE I RADIONICE

Uspešno završeni programi i aktuelna ponuda profesionalnog usavršavanja vođeni timom stručnjaka u odličnim uslovima
Primena novog Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma Procena rizika na svim nivoima - Visokorizični klijent - pravilnik o metodologiji za primenu Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma

Primena novog Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma Procena rizika na svim nivoima - Visokorizični klijent - pravilnik o metodologiji za primenu Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma

 

Zašto učestvovati?

Da li ste znali da neispunjavanjem obaveza prema Zakonu o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma rizikujete novčane kazne u iznosima od 500.000 do 3.000.000 dinara? 

 

Cilj obuke je da odgovori na pitanja: 

Šta donosi novi Zakon, koja lica su u obavezi da primenjuju propis, nova interna akta, proširenje liste funkcionera, novi visokorizični klijenti, gde se menja kaznena politika i druge.

Šta znače nove procene rizika, kada je potrebno doneti ih, godišnji izveštaji i plan obuke – sadržaj, koje evidencije voditi, uloga najvišeg rrukovodstva i sl.

Primena novog Obrasca za prijavu sumnjivih aktivnosti prema Pravilniku i drugo.

Obuka ima za cilj da kroz interaktivan odnos sa polaznicima da moguće odgovore na primenu rešenja iz novih propisa i da odgovor na pitanja kako u praksi primeniti novine.

Teme koje će biti obrađene su: 

o Osnovni pojmovi

o Ko su obveznici?

o Visokorizični klijenti

o Procena rizika

o Kombinacija rizika

o Analiza rizika

o Interna akta – promene u procedurama i dokumentaciji

o Prijava STR promene

o Koja još rešenja je doneo novi Pravilnik

o Mogućnost niskog rizika

 

Seminar je namenjen obveznicima Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma kao što su: banke, lizing kuće, osiguravajuća društva, posrednici i zastupnici u osiguranju, brokersko dilerska društva, menjačnice, agenti za promet nekretnina, faktoring  kuće, računovođe, revizori, advokati, platne institucije, institucije elektronskog novca, notari, lica koja se bave trgovinom virtuelnim valutama i svi drugi koji ostvaruju neposredan kontakt sa klijentom (poslovne aktivnosti) i koja direktno ili indirektno imaju dodir sa poslovima vezanim za sprečavanje pranja novca.

 

Predavači su:

Milunka Milanović, konsultant OEBS, bivša načelnica unutar Uprave za sprečavanja novca, trenutno radi kao direktor u oblasti sprečavanja novca i finansiranja terorizma u Komercijalnoj banci ad Beograd i koordinator AML poslova na nivou Grupe.  

 

Jelena Pantelić, konsultant OEBS-a, specijalni savetnik unutar Uprave za Sprečavanje pranja novca Republike Srbije. Držala je poziciju načelnika analitičkog odeljenja i savetnika za strateške analize pri Upravi. Evaluator je Moneywalla, član je radne grupe za izradu Nacionalne procene rizika za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma.

Mesto i vreme održavanja obuke: Konferencijaska sala Hotel Crystal, Internacionalnih brigada 9, 11000 Beograd 13.04.2018 u 14.00 h. Seminar traje do 19.00h.

Kotizacija: 12.000,00 RSD po učesniku, za 2 i više kandidata iz iste firme/organizacije odobravamo popust od 10%. U kotizaciju je uključeno: predavanje, materijal sa seminara, sertifikat, 2 kafe pauze, parking

INFORMACIJE : TEL: 064/23-87-006; Email: bogdan.vlahovic@amlconsulting.rs Osoba za kontakt: Bogdan Vlahović

 

KONTAKT INFO
sprecavanje pranja novca, finansijska forenzika, internet bezbednost, poreska politika

Agencija za Edukaciju AML Consulting | Dr Agostina Neta 84 | 11070 Novi Beograd | +381 64 2387 006 | bogdan.vlahovic@amlconsulting.rs
smrtovnice cosmetics jastuci smrtovnice smrtovnica ba prodaja stanova pik knjige cvijece blumen horoskop kalkulator online 2017. Sva prava zadržana. AMLconsulting.rs
Izrada sajta Creative Web